Nieuws

Wij brengen jou in beweging

Kom langs en laat je inspireren tijdens VeineDAGEN met de Ottobock Kimba!

Goed nieuws!
Kom langs bij onze stand (C-36) tijdens de VeineDAGEN (11-12-13 april, Jaarbeurs Utrecht) en ervaar hoe de Ottobock Kimba wandelwagen zich aanpast aan de unieke behoeften van ieders kind. Test de Kimba ter plaatse en zie waarom dit de perfecte keuze is. De Ottobock Kimba is niet zomaar een wandelwagen; het is een kwaliteitsproduct dat zich aanpast aan de individuele behoeften van ieder kind. Met talloze testcycli doorstaan, staat de Ottobock Kimba garant voor duurzaamheid en kwaliteit voor het leven.

Maar dat is nog niet alles!
De Kimba biedt verschillende combinatiemogelijkheden, met passende onderstellen voor zowel indoor als outdoor gebruik. Deze bieden ondersteuning in het dagelijks leven en zorgen voor maximale mobiliteit.

Exclusief op zaterdag 12 april: Mis het niet!
Op zaterdag 12 april kun je alles te weten komen over het avontuur van Stichting Moving Beyond Limits samen met de Ottobock Kimba Cross op het Pieterpad. Een unieke kans die je niet wilt missen!

Kom langs en laat je inspireren.
Tot ziens op de VeineDAGEN!

VeineDAGEN | 11-12-13 april

Op 11,12 en 13 april 2024 vinden de VeineDAGEN (voorheen Support) plaats. Je vindt RevaMed op stand C-36 in de Jaarbeurs in Utrecht. De VeineDAGEN zijn er voor iedereen met een #beperking  – voor familie, vrienden en alle zorgprofessionals.

We informeren & ontmoeten je graag op de het grootste event van Nederland voor mensen met een beperking! De toegang is gratis. Bestel meteen een entreebewijs VeineDAGEN (lively.nl)

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en rondom RevaMed. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!